“Moja strast prema napretku i pružanju najkvalitetnijih usluga vodila me do otvaranja Dentalne medicine Glavosek,” izjavila je dr. Danijela Glavosek Kovačić na početku našeg razgovora o njenih 20 godina iskustva i kontinuiranom usavršavanju u stomatologiji. U njezinoj ordinaciji pacijenti mogu očekivati individualizirani pristup i široku paletu usluga. I to sve uz najnovije tehnologije poput digitalnog rendgenskog snimanja, intraoralnih kamera i laserskih terapija. Dentalna medicina Glavosek nalazi se u prizemlju novootvorenog poduzetničkog inkubatora u Đurđevcu. Vizija im je biti visokokvalitetna stomatološka ordinacija, čiji se rad temelji na individualnom pristupu i povjerenju pacijenta kod liječenja, a misija ordinacije je ohrabriti i usrećiti pacijente.

Prihvaćanje izazova

U svojoj karijeri, dr. Glavosek Kovačić suočila se s brojnim izazovima, od teških terapijskih situacija do pacijenata s dentalnim fobijama. Kroz multidisciplinarni pristup i suradnju s kolegama uspješno je prevladavala sve prepreke.

Usponi karijere

Jedan od najvećih uspjeha ordinacije je postizanje full mouth rehabilitacije putem implantološke terapije, koja pacijentima vraća ne samo osmijeh, već i samopouzdanje i funkcionalnost. “Biti u stanju unaprijediti kvalitetu života naših pacijenata jedan je od najznačajnijih aspekata našeg rada,” ističe dr. Glavosek Kovačić.

Planovi za budućnost

S pogledom usmjerenim prema budućnosti, Dr. Glavosek Kovačić sa svojim timom veseli se nastavku uspješnog rada i implementaciji najnovijih trendova i tehnologija. “Planiramo proširiti naše usluge te tako omogućiti našim pacijentima izvanrednu stomatološku skrb,” dodaje ona s velikom dozom entuzijazma

Dr. Glavosek Kovačić savjetuje:

Jako su važni redoviti posjeti stomatologu, pravilna oralna higijena, zdrava prehrana, izbjegavanje loših navika… Bitno je da ne zanemarujemo zdravlje zuba i desni, ali i da budemo proaktivni u očuvanju svog oralnog zdravlja.

Zahvalnost i inspiracija

“Zahvaljujem na prilici da podijelim svoje stručno znanje s vašim čitateljima,” rekla je dr. Glavosek Kovačić. Njezina upornost i profesionalnost su primjeri koje mnogi mogu slijediti kako u osobnom, tako i u profesionalnom aspektu. Posvećenost i davanje prilike pacijentima da ostvare zdrav osmijeh zasigurno čine svijet ljepšim mjestom.

Podijeli:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)