Dental studio Flegar ordinacija je dentalne medicine koja uspješno posluje više od 20 godina s timom vrhunskih stručnjaka, a sve pod budnim okom doktora Flegara. Dugogodišnje usavršavanje i radno iskustvo u Hrvatskoj i u inozemstvu doktor dentalne medicine Tomislav Flegar okrunio je osnivanjem vlastite ordinacije dentalne medicine 1996. godine u Zagrebu.

Najmodernija tehnologija

Ordinacija dentalne medicine doktora Flegara danas je jedan od vodećih centara za ugradnju implantata u ovom dijelu Europe. Osim toga, dr. Flegar na području implantologije i oralne kirurgije usko surađuje s Biotechnology Institute-om (BTI) čiji je međunarodni „opinion leader“ i predavač. Konstantno ulaganje u edukaciju zaposlenika neizostavni je dio razvoja ordinacije. Visoko educirano osoblje i najmodernija tehnologija osnovni je temelj uspješnog rada ordinacije. Najkvalitetniji materijali na tržištu garantiraju uslugu visoke kvalitete te sigurnost i predvidivost izvedenih zahvata. Imali smo čast porazgovarati s dr. Tomislavom Flegarom, renomiranim stručnjakom u području dentalne medicine i ugradnje dentalnih implantata.

Inovacija i kvaliteta

Dr. Flegar objasnio je detaljan postupak ugradnje implantata zahvaljujući kojem su on i njegov tim postali sinonim za kvalitetu i inovacije u dentalnim uslugama. “Najprije pacijent mora na CBCT snimku, a zatim s njom dolazi na pregled na kojem se utvrđuje plan terapije”, kaže dr. Flegar. Vrhunsku uslugu upotpunjuje suradnja s Biotechnology Institute-om koja omogućava korištenje najsuvremenijih postupaka i materijala. Dr. Flegar naglašava da je njegov pristup “minimalno invazivan”. To pacijentima osigurava vrlo blage ili čak nikakve postoperacijske simptome. Koristi mikrokirurške instrumente i inovativnu PRGF tehnologiju za što ugodnije iskustvo pacijenata.

Čudo biotehnologije: PRGF-Endoret

Posebno je istaknuo ulogu PRGF (Plasma Rich in Growth Factors – Endogenous Regenerative Therapy) tehnologije, koja se bazira na 25 godina istraživanja. “PRGF djeluje na više načina, od biološke razine pa do one svima očite, a to su blagi postoperacijski simptomi”, objašnjava dr. Flegar. Osim što potiče regeneraciju, ima i bakteriostatski efekt te smanjuje upalu i bol.

Izazovi i uspjesi

Govoreći o izazovima s kojima se susreće, dr. Flegar spominje borbu s “lošim navikama” koje su se udomaćile u implantologiji. Naglasio je važnost edukacije i praćenja znanstveno utemeljenih protokola. “Mojim najvećim uspjesima smatram suradnju s BTI-em i činjenicu da sam postao Key Opinion Leader,” rekao je s ponosom.

Budući planovi i savjeti


Na pitanje o budućim planovima, dr. Flegar je naglasio održavanje visoke kvalitete usluga i nadu u promjene zakonskih odredbi koje bi omogućile zahvate u dubokoj sedaciji u ordinaciji. Na kraju je dao vrijedne savjete. “Pravilna higijena, redovite kontrole i izbjegavanje odabira najjeftinije usluge su ključne za očuvanje zdravlja zuba”, istaknuo je. Upozorio je na zabludu o “internetu stručnjacima” koji mogu zavarati pacijente lažnim informacijama.

Podijeli:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)