Doktorica Jelka Leušić Temmer, poznata stomatologinja i vlasnica istoimene klinike, nedavno je podijelila sa nama svoju strast i predanost stomatologiji u intervjuu za portal PokaziZube.hr. S dugogodišnjim iskustvom i obrazovanjem koje uključuje specijalizaciju iz dentalne i oralne patologije te doktorat iz područja parodontologije, dr. Leušić Temmer ispričala je priču svoga profesionalnog razvoja.

Privatna praksa

Počevši s gimnazijom, pa sve do specijalizacije i doktorata, njezin akademski put vodio ju je kroz Stomatološku polikliniku Zagreb, gdje je stekla iskustvo prije nego što je otvorila vlastitu ordinaciju.

Motivacija za otvaranje privatne prakse proizašla je iz želje da radimo “samostalno”, rekla je Dr. Leušić Temmer. Njezina velika želja bio je osobni i profesionalni razvoj.

Nakon što je doktorica Leušić Temmer postala moj doktor, bez problema sjedam na zubarski stolac i s punim povjerenjem se prepuštam u njene ruke!

Milena P.

Došla sam sa situacijom koja je bila opterećenje i teret u mom životu, nakon čuda koje je tim Leušić Temmer napravio beskrajno sam im zahvalna!

Ljubica I.

Tretman po mjeri pacijenta

Pokazala je kako joj je pri srcu pružanje sveobuhvatne skrbi pacijentima, pružajući širok spektar usluga koji uključuje liječenje zuba, implantologiju i protetsku rehabilitaciju. S posebnim naglaskom na “polivalentnom sagledavanju stomatognatog sustava”, dr. Leušić Temmer zastupa integriran pristup u liječenju koji premašuje samo osnovnu dentalnu medicinu.

Timski rad za kontinuiranu skrb

Predanost pacijentima posebno dolazi do izražaja u organizaciji njezine ordinacije, gdje se s tri tima odvija kontinuirani rad, prilagođavanje satnici kako bi se zadovoljile potrebe pacijenata u bilo kojem trenutku. Iskustva s pacijentima, koja idu od prvog dolaska do potpune rehabilitacije, služe kao izvor inspiracije i motivacije za daljnji rad.

Noviteti u službi pacijenata

Gledajući prema budućnosti, dr. Leušić Temmer je otkrila kako uvodi napredne tehnologije poput digitalnog uzimanja otisaka. Tako će se eliminirati potreba za neugodnim otisnim masama. Takav pristup svakako će promijeniti način na koji se pristupa izradi protetskih nadomjestaka.

Savjeti za oralnu higijenu

Dr. Leušić Temmer nije propustila priliku podijeliti vrijedne savjete za očuvanje oralnog zdravlja. Naglasila je važnost redovite oralne higijene od djetinjstva, ali i kontrolnih pregleda kod stomatologa barem jednom godišnje. Jako je važno, naglasila je, korištenja dostupnih pomagala za održavanje čistoće i zdravlja usne šupljine.

Intervju je bio prilika i da naučimo više o strastvenom pristupu koji ova poštovana liječnica donosi u svijet stomatologije.

Podijeli:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)