U svijetu stomatologije gdje struka i tehnologija neumorno napreduju, važno je imati predvodnike koji ne samo da prate te trendove, nego ih i predvode. Među njima se ističe Mateja Zaher Švarc dr. med, dent., univ.mag.med.dent, suosnivačica i ponosna voditeljica Dental centra Švarc u Zagrebu. U nedavnom intervjuu, dr. Švarc otkrila je svoju strast, motivaciju i viziju koja stoji iza njezinog uspjeha.

Deset godina inovacija i brige za pacijente

Dental centar Švarc slavi desetljeće postojanja, a iza tog uspjeha stoji priča o predanosti, strasti i neumornom radu. “2012. smo suprug i ja završili Stomatološki fakultet u Zagrebu, te je 2014. bila godina kada smo započeli naš zajednički životni i poslovni put,” prisjeća se dr. Švarc. Njihov put je bio vođen željom za pružanjem izvanredne dentalne skrbi, što je rezultiralo širenjem usluga i tima te preseljenjem na novu lokaciju u Vrbanima.

Dental centar Švarc

Visoki standardi

Jedinstvo profesionalnosti i topline koje Dental centar Švarc nudi svojim pacijentima proizlazi iz kombinacije visokih standarda i najnovije tehnologije. “Posebno sam ponosna na naš digitalni skener za uzimanje otisaka,” kaže dr. Zaher Švarc, ističući da je tehnologija ključni faktor koji ih razlikuje. Uvođenjem digitalnih otisaka i “navođene” implantologije, centar omogućuje pacijentima kompletan spektar usluga na jednom mjestu, što je ključno za kvalitetnu stomatološku skrb.

Moto osnivanja Dental centra Švarc je pružanje povećanog opsega usluga iz različitih područja dentalne medicine u službi zadovoljstva pacijenta svih generacije. Profesionalni pristup, kvalitetna usluga i brzo rješavanje vaših potreba, nit su vodilja našeg djelovanja.

Mateja Zaher Švarc dr. med, dent., univ.mag.med.dent

Izazovi

Svaka priča o uspjehu ima svoje izazove. Za Dental centar Švarc, jedan od velikih izazova bio je pronaći pravi tim. “Jedan od najvećih izazova za mene je osnovati pravi tim u koji imaš povjerenje,” priznaje dr. Švarc, naglašavajući važnost suradnje i zajedništva u pružanju vrhunske usluge.

Budućnost je svijetla i inovativna

Pogled u budućnost otkriva da ambicije Dental centra Švarc ne poznaju granice. “2025. godina bit će ona kada ću postati specijalistica protetike, što me čini posebno ponosnom,” dijeli dr. Zaher Švarc, naglašavajući kontinuirane planove za edukaciju i napredovanje.

Dental centar Švarc

Odabir pravog liječnika

Za kraj, dr. Zaher Švarc dijeli savjet za one koji teže zdravijem osmijehu i traže pravog stomatološkog stručnjaka. “Danas pacijenti uz zdravlje traže i savršenu estetiku… Bitno je kako smo to učinili,” naglašava, dodajući važnost odabira pravog dentalnog centra gdje se pacijenti osjećaju cijenjenima.

Zahvaljujući predanosti i inovativnosti Dental centra Švarc, mnogima je osmijeh postao ljepši i zdraviji. Priča o uspjehu dr. Zaher Švarc i njezinog tima inspiracija je mnogima u dentalnom sektoru i šire. Ako ste u potrazi za vrhunskim uslugama, Dental centar Švarc neka bude adresa koja se ne zaobilazi.

Podijeli:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)