Dr. Ana Parčina, specijalistica ortodoncije, sa svojim višegodišnjim iskustvom i preko 1000 zadovoljnih klijentica i klijenata osigurava zadovoljstvo svakog pacijenta. Njezina ordinacija nalazi se u Zagrebu, a dobrodošli su svi – i odrasli i djeca.

Karijera vođena strašću

Doktorica Ana Parčina

“Karijeru sam započela 2008. godine,” rekla je dr. Parčina. “Nakon uspješno položenog specijalističkog ispita, otvorila sam svoju prvu ordinaciju u Novom Zagrebu. Motivacija je bila i ostala ljubav prema izabranom zanimanju.”

Što kliniku čini posebnom?

Na pitanje što njezinu kliniku čini jedinstvenom, dr. Parčina naglašava individualni pristup: “Pristup svakom pacijentu je individualan, a terapije su pomno planirane. Koristimo sve suvremene tehnike da bismo pomogli našim pacijentima na najbolji mogući način.”

Napredne metode ortodoncije

Kad smo zatražili više informacija o specifičnim tretmanima, dr. Parčina je kazala: “Terapija aligner sustavima i fiksna ortodontska terapija sa samoligirajućim bravicama su među naprednim tehnikama koje nudimo.”

Izazovi dovode inovacije

Govoreći o izazovima u radu, dr. Parčina je istaknula njihovu važnost: “Izazova uvijek ima! Oni nas tjeraju da razmišljamo ‘out of the box’, a vrlo često kao pomoć u terapiji koristim ortodontske mini implantate koji olakšavaju postizanje dobrih rezultata.

Posebni uspjesi

Među posebnim uspjesima istaknula je slučaj mladog pacijenta: “Posebno me se dojmio slučaj jednog mladog pacijenta, gdje sam s pomoću mini implantata i hibridnog hyraxa uspjela dobiti dobre međučeljusne odnose i izbjeći potrebu za operacijom donje čeljusti.

Što kažu pacijenti?

Profesionalnost i stručnost na prvom mjestu. Opuštena atmosfera, ugodan ambijent, odlično osoblje. Same pohvale te tople preporuke. Najbolja ordinacija u gradu. Samo tako dalje!

pacijentica Marina

Vrhunska usluga, izuzetno dobro organiziran rad doktorice i cijelog tima. Profesionalni, ljubazni i susretljivi, sve pohvale.

pacijentica Nataša

Ne skidam osmijeh s lica od kad sam ušla u ovu ordinaciju doktorice Parčina. Zubi su mi jednostavno besprijekorni i hvala vam na tome. Preporučujem svima.

pacijentica Viktorija

Budući planovi i tehnologijski napredak dr. Parčina

Dr. Parčina ima jasne planove za kliniku: “Plan je da i dalje ostanemo na ovoj profesionalnoj razini, pratimo nove tehnologije i educiramo se.” Ona predviđa značajne promjene u liječenju ortodontskih anomalija u budućnosti.

Ako u ortodontsku korekciju djeca krene na vrijeme, terapija će biti bolja i lakša.

Vodite brigu o oralnom zdravlju

Za kraj, dr. Parčina savjetuje: “Svakako bih preporučila da ljudi vode brigu o svom oralnom zdravlju i da redovno posjećuju stomatologa. Idealno vrijeme za prvi ortodontski pregled je oko djetetove osme godine života. U ortodonciji djece koristimo različite metode korekcije čeljusti i zubi. Ako se u ortodontsku korekciju krene na vrijeme, terapija će biti bolja i lakša.”

Njezina stručnost i predanost profesionalnom razvoju u polju ortodoncije jamče da će pacijenti i u budućnosti imati pristup vrhunskoj skrbi u njezinoj klinici.

Podijeli:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)