Za naš članak na portalu PokaziZube.hr razgovarali smo s i dr.med.dent. Josipom Česom, vlasnikom i osnivačem poznate klinike “Čes Dental&Estetic” iz Osijeka. S dr. Česom porazgovarali smo o njegovoj profesionalnoj karijeri, inspiraciji za osnivanje klinike i budućim planovima kojima nastoji postaviti standarde u stomatološkim i estetskim uslugama. 

Kako je sve počelo

Dr. Čes nam je pričao o svojoj strasti prema izazovima koja ga je motivirala da još 2008. godine otvori vlastitu stomatološku praksu. “Volim avanture, adrenalin i izazove, zato smo i krenuli u ovu priču od nule,” objasnio je dr. Čes. Nakon diplome 2006. godine u Rijeci, brzo je uspostavio svoju prvu ordinaciju u Osijeku. Krajem 2023. godine otvara privatnu kliniku “Čes Dental&Estetic” u novom, modernom prostoru i tako proširuje svoju ponudu usluga. Prostor klinike je moderno opremljen i sastoji se od pet ordinacija, opremljenog dentalnog laboratorija te call centra koji brine o komunikaciji s pacijentima.

Tehnologija i ekspertiza

Kvaliteta usluga koje pruža “Čes Dental&Estetic” klinika temelji se na korištenju najsuvremenije tehnologije i stručnosti tima. “Koristimo najmodernije tehnike za brušenje zuba kao i za postavu implantata. Nudimo vrhunsku uslugu liječenja zuba (endodoncije) jer u timu imamo i specijalista endodoncije,” rekao je dr. Čes. Naglasio je i kako im vlastiti laboratorij omogućuje fleksibilnost u brzini izrade protetike.

Izazovi u vođenju klinike

Dr. Čes je otvoreno govorio o izazovima s kojima se susreo kao poduzetnik i vlasnik klinike. “Djelatnici, odnosno moji suradnici, su ogledalo naše klinike, a njihovo zadovoljstvo mi je na prvom mjestu.” ističe dr. Čes, priznajući da je najveći izazov održati radnu atmosferu u kojoj su svi zadovoljni i sretni.

Planovi za budućnost

Ambiciozni planovi “Čes Dental&Estetic” klinike usmjereni su na marketing i brendiranje kako bi ih pacijenti prepoznali kao odredište za vrhunsku stomatološku i estetsku skrb. “Glavni cilj i želja nam je svakom pacijentu u potrebi omogućiti hitan prijem i to već isti dan,” dijeli dr. Čes s optimizmom.

Važnost oralnog zdravlja

Dr. Čes naglašava važnost svijesti o oralnom zdravlju te održavanju oralne higijene. “Smatram da ljudi trebaju odabrati zdravstvenu uslugu po osjećaju i povjerenju koje im stomatolog pruža, a nikako po cijeni koju nudi za pojedinu uslugu,” savjetuje Čes.

Životna filozofija uspješnog stomatologa

Za kraj, dr. Josip Čes podijelio je svoju filozofiju koju prakticira kao vlasnik klinike. “Fokusirajte se na tim i kvalitetu, kako u poslu tako i u životu. Zajednica na poslu, ali i obitelj u privatnom životu, ključni su za postizanje uspjeha na svim nivoima,” zaključuje dr. Čes. Naglasio je i važnost uravnoteženog pristupa i fokusiranost na ono što je doista bitno. S nestrpljenjem iščekujemo pratiti daljnji razvoj njegove klinike kao pionira visokokvalitetne stomatološke prakse.

Podijeli:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)