LEDIKDENT dentalni centar je privatna stomatološka ordinacija u Novom Zagrebu, u Sloboštini, koja nudi kompletnu stomatološku uslugu na jednom mjestu za cijelu obitelj. Glavna ideja je voditi brigu o dentalnom zdravlju svih članova obitelji. LEDIKDENT je obiteljski vođen posao i kao obitelj su uključeni u sve dijelove rada i usluga koje nude.

Lena Tukulj, voditeljica poslovanja u LEDIKDENT dentalnom centru, razgovarala je s nama o specifičnostima njihove uspješne klinike, planovima i savjetima za očuvanje oralnog zdravlja.

LEDIKDENT dentalni centar je rezultat želje za napretkom i širenjem obiteljskog posla. Otvaranje ordinacije u Zagrebu je bila stepenica više i zaokruživanje cijele priče.”

Lena Tukulj, voditeljica poslovanja u LEDIKDENT dentalnom centru

Jedinstven pristup i specijalizirane usluge

Prije svega, LEDIKDENT se ističe svojom ponudom. “Nudimo sve dentalne usluge na jednom mjestu,” kaže Lena Tukulj. Ono što ih izdvaja jest specijaliziran pristup za sve starosne skupine, uključujući i posebnu ordinaciju za djecu.

Prihvaćanje zajednice i izazovi

Zajednica je s oduševljenjem prihvatila usluge LEDIKDENT centra. Lena Tukulj kaže: “Krenuli smo od nule, a danas smo ovdje s 10 godina iskustva i zaposlenih 10-tak ljudi.”

Buduće vizije i tehnološki napredak

U pogledu budućnosti, Tukulj iznosi: “Težimo modernizaciji poslovanja, školovanju naših zaposlenika i održavanju kvalitetne usluge za naše pacijente.” Dodaje da će se odluke donositi u skladu s temeljnim vrijednostima centra, kao i planovi za potpunu digitalizaciju.

Savjeti za pacijente

Na pitanje kako poboljšati dentalnu higijenu, Lena Tukulj savjetuje: “Savjetujemo da se kontrole rade svakih 6 mjeseci kako bi se izbjegli veći problemi.”

Balans privatnog i poslovnog

Govoreći o privatnom životu, Lena Tukulj priznaje da su i ona i njezin suprug duboko ukorijenjeni u posao. “Mi naš posao i poslovanje živimo, nemamo radno vrijeme i stalno smo fizički ili psihički ovdje prisutni,” objašnjava ona. Za kraj Lena Tukulj poručuje: “Svim našim budućim pacijentima želim dobrodošlicu i obećajemo im da će se osjećati sigurno i ugodno kao i u svom domu.”

Za više informacija o LEDIKDENT dentalnom centru, posjetite njihovu službenu web stranicu ili ih pratite na društvenim mrežama kako biste bili u toku s najnovijim uslugama i savjetima za oralno zdravlje.

Podijeli:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)