Kada je dr. Mladen Frntić završio studij stomatologije u Zagrebu, bez odgađanja je odlučio krenuti s radom. Uz snažnu podršku svoje obitelji, dr. Frntić se odlučio na hrabar korak otvaranja vlastite ordinacije. “Početak je bio skroman, ali uz neprestano usavršavanje, upornost i postepeno širenje poslovanja, ostvario sam svoj san,” objasnio nam je dr. Frntić. Nekadašnja mala ordinacija danas je Studio Dental Frntić – prostrani stomatološki centar na 250 m2 s timom od 20 zaposlenika.

Mladen Frntić, dr. med. dent.

Praksa i izvrsnost

Studio Dental Frntić je simbol izvrsnosti. “Specijalizirali smo se za konzervativne procedure te zahtjevne implantološke i protetske tretmane,” kaže dr. Frntić. Ističe kako se to ne bi moglo postići bez partnerstva s pouzdanim tvrtkama poput Bego Hrvatska. Zahvaljujući njima koriste najmodernije implantološke sustave uz koje postižu željene i očekivane rezultate za svoje pacijente.

Suradnja stomatologa i pacijenta

Jedan od ključeva uspjeha je, kako dr. Frntić napominje, ne samo stručnost tima i kvaliteta korištenih materijala, već i doprinos samih pacijenata. „Naši pacijenti vjeruju u našu stručnost i otvorenost, što se manifestira njihovim redovitim dolascima na preglede i konzultacije,” dodaje, naglašavajući vitalnu ulogu komunikacije između pacijenta i stomatologa.

Studio Dental Frntić

Profesionalni razvoj i mentorstvo

Izazovi u struci su dinamični i mijenjaju se s vremenom, no s više od dvadeset godina iskustva, dr. Frntić ne samo da rutinski obavlja složene zahvate, već također s ponosom dijeli svoje stečeno znanje s mladim kolegama.

Leon Berislavić, dr. med. dent. i Mladen Frntić, dr. med. dent.

Izjave pacijenta

Svaka čast na usluzi, vrlo kvalitetno i profesionalno!

Antonio K.

Definitivno preporučujem – ljubaznost, uljudnost, stručnost, sve u superlativu.

Tomislav E.

Budućnost je u inovacijama i obrazovanju

Studio Dental Frntić gleda u budućnost s planovima usmjerenim na daljnje usavršavanje i održavanje izvrsnih odnosa s pacijentima, koji se kod njih osjećaju ugodno. Tijekom selidbe u Hondlovu ulicu, preko puta prekrasnog parka Maksimir, centar se opremio najsuvremenijom tehnologijom, ali dr. Frntić tumači: “Prava vrijednost leži u stručnosti i vještinama koje neprekidno razvijamo.”

Otvoren pristup stomatološkom centru

Dr. Frntić savjetuje: “Redovna posjeta stomatologu i preventivna briga su temelj za očuvanje zdravlja zuba.” Studio Dental Frntić potiče ovakav pristup kroz besplatne konzultacije i preglede te raznovrsne edukacije. Tako pružaju podršku lokalnoj zajednici i povezuju se sa svojim pacijentima.

Studio Dental Frntić održava svoju vodeću poziciju u regiji. Fokus je na zdravlju, sigurnost i zadovoljstvu pacijenata u ugodnoj i toploj atmosferi stomatološkog centra.

Podijeli:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)