Sunčica Komljenović, suvlasnica i nositeljica Poliklinike Regenius, u intervjuu je podijelila priču o svom putu od bankarskog sektora do vodeće pozicije u međunarodno prepoznatoj poliklinici koja pruža širok spektar usluga u dentalnoj medicini i estetskoj kirurgiji.

Od bankarstva do vrha stomatologije

“Završila sam američki koledž za menadžment i tehnologiju u Dubrovniku te specijalistički magistarski studij upravljanja kvalitetom na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu,” istaknula je Komljenović. Pojasnila je svoj prelazak iz bankarskog sektora u obiteljski posao. “Prelazim u obiteljsku polikliniku Adriatic Dent u Rovinju kao voditelj marketinga, a nakon otvaranja Poliklinike Regenius u Zagrebu, krajem 2017. godine, u potpunosti preuzimam poslovanje,” dodaje.

Mjesto gdje se pacijenti osjećaju kao dio obitelji

Poliklinika Regenius prvenstveno je poznata po svome pristupu pacijentima. “Skoro pa obiteljska atmosfera se osjeti u poliklinici,” naglašava Komljenović. Potencirala je inovativnost poliklinike, od besplatnog prvog pregleda i dijagnostičke obrade, preko mikroskopa za endodontsko liječenje, do intraoralnog skenera. Poliklinika Regenius pruža usluge estetske kirurgije i nudi tretmane svjetlosnim laserom niskog intenziteta te terapiju matičnim stanicama.

Sve pohvale dr. Mojiću i njegovim suradnicima na stručnosti i ljubaznosti. Želim vam od srca puno uspjeha u daljnjem radu i zadovoljnih pacijenata kao ja.

pacijentica Vesna Đ.

Sve pohvale doktoru na stručnosti, strpljenju i ljubaznosti. S rezultatima rada sam jako zadovoljna. Također, pohvale i za tehničare i ostalo osoblje koji pridonose ugodnoj atmosferi.

pacijentica Martina V.

Izazovi i posebna dostignuća

Gospođa Komljenović ističe kako je rad s ljudima za njezin tim iznimno zadovoljavajući. “Radovi poput All on 4/6… to su slučajevi kada bezubu čeljust opskrbite s predivnim, bijelim, funkcionalnim i fiksnim zubnim nizom,” dijeli ona, opisujući osjećaj ponosa i radosti pri pružanju tih usluga.

Budućnost poliklinike i savjeti za publiku

“Na budućnost Poliklinike Regenius gledam pozitivno i vrlo optimistično s obzirom na kontinuirano uzlazni trend našeg poslovanja,” izjavila je Komljenović. Dodala je kako će poliklinika nastaviti pratiti trendove, ali će fokus uvijek ostati na pacijentima. Po pitanju oralnog zdravlja savjetuje redovite posjete stomatologu i naglašava važnost adekvatne oralne higijene.

Poziv pacijentima

“Govorimo o kompletnoj dijagnostici… dakle kompletna i stručna obrada koja ne košta ništa,” kaže Komljenović, pozivajući sve zainteresirane da se jave poliklinici bez ikakve obaveze.

Ovo je bila samo kratak pregled razgovora s voditeljicom Poliklinike Regenius, ali svakako pruža uvid u filozofiju i inovativan pristup koji ova ustanova zastupa – kako u zagovaranju oralnog zdravlja, tako i u pružanju vrhunskih usluga pacijentima.

Podijeli:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)