Mirjam Uravić Crljenica, dr.med.dent. i specijalistica ortodoncije, osnivačica je i vodeća stručnjakinja klinike Ortodoncija Ortho M u Puli koja pruža najmoderniju i najkvalitetniju uslugu u ortodonciji za djecu i odrasle. Dr. Crljenica istaknula se u svijetu ortodoncije svojim inovativnim pristupom i posvećenošću pacijentima. U nedavnom intervjuu podijelila je s nama svoju strast prema dentalnoj medicini, izazove s kojima se suočavala, uspjehe koji su obilježili rad klinike te planove za budućnost.

Od obiteljske tradicije do vrhunske tehnologije

Motivirana obiteljskom tradicijom, dr. Crljenica je izgradila impresivnu karijeru nakon diplomiranja u Rijeci 2012. godine. Ordinacija postoji od 1996. godine, a sve ove godine glava vodilja im je zadovoljstvo pacijenta i stručnost. “Motivacija je naravno krenula iz obiteljske ljubavi prema dentalnoj medicini,” prisjeća se dr. Crljenica. Njezino putovanje nastavlja se specijalizacijama u Austriji, Poljskoj, Italiji i Španjolskoj, gdje je stekla znanja i vještine koje danas primjenjuje u svojoj praksi.

Mirjam Uravić Crljenica, dr.med.dent. i specijalistica ortodoncije, osnivačica je i vodeća stručnjakinja klinike Ortodoncija Ortho M u Puli

Inovacije koje mijenjaju osmijehe

Ono što Orthodont-M čini iznimnim u svijetu ortodoncije jest primjena najsuvremenijih tehnologija i dijagnostičkih postupaka. “Ponosni smo što smo prvi i najduži dobavljači za Invisalign aparatić za zube na području Istarske županije,” naglašava dr. Crljenica. Osim toga, klinika koristi Damon sustav i sisteme miniimplantata koji pružaju pacijentima ne samo estetiku, već i udobnost tijekom terapije.

Jako sam zadovoljna uslugom, posebno što se tiče profesionalnosti i topline kojom pristupate pacijentu. I na kraju sve je to upotpunilo izvrstan rezultat nakon terapije. Hvala na svemu.

Dragana Škandel, pacijentica

Izazovi i uspjesi na putu

Svaki uspjeh ima svoje izazove. “Moji osobni izazovi su razvoj inovativnih i kreativnih terapijskih pristupa i primjena novih tehnologija,” ističe dr. Crljenica. Uspjesi se mjere kroz poboljšanja estetike, oralnog zdravlja i suze sreće pacijenata na kraju terapije.

Put prema budućnosti

S ambicioznim vizijama, Orthodont-M planira proširenje prostora ordinacije i uvođenje novih dijagnostičkih alata. Obrazovanje i konstantno unapređivanje kvalitete usluga ostaju u fokusu tima Orthodont-M.

Hvala što ste mi vratili osmijeh na lice. Svaki dolazak kod vas bio je zadovoljstvo, a uz vaše osmijehe i pozitivnu energiju svi tretmani odrađeni su s lakoćom. Nema više straha, nema neugodnosti, samo sreća i zadovoljstvo.

Ana Žufić, pacijentica

Zdravlje zubi je put do sreće

Ključni savjet dr. Crljenice pacijentima jest redovita oralna higijena i posjete stomatologu. “Neka odlazak doktoru dentalne medicine bude prilika za opuštanje i briga o svom oralnom zdravlju,” savjetuje ona.

Poruka inspiracije


“Svaki osmijeh koji oblikujem nije samo estetska ili funkcionalna promjena, već i dar koji pacijentima pruža samopouzdanje i radost,” poručuje dr. Crljenica, ističući važnost empatije i predanosti u radu s pacijentima.

Sa snažnim osloncem na tradiciju, napredak kroz obrazovanje i inovacije, te iznimnom posvećenošću pacijentima dr. Mirjam Uravić Crljenica i Orthodont-M nastavljaju oblikovati svijet ortodoncije, jedan osmijeh u isto vrijeme. Uz njih možete biti sigurni u stručnost, kvalitetu, odgovornost u radu te u konačnici rezultate kakve ste priželjkivali!

Podijeli:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)