Dental Tim Vuković, prestižna stomatološka ordinacija u Splitu, predvođena dr. med. dent. Sandom Zavorović-Perović, već tri desetljeća postavlja standarde u dentalnoj medicini. Početak seže u sada već daleku 1992. godinu kada je dr. Vuković među prvim stomatolozima pokrenuo privatnu praksu. Početak je bio vrlo težak,  u ratnim uvjetima. Čak i tada ordinacija je imala cilj i viziju.

Počeci i motivacija za stvaranje

Cilj je od samog početka bio pružiti pacijentima sveobuhvatnu uslugu, pokrivajući sve grane dentalne medicine. “Princip na kojem je naša ordinacija osnovana jest pružanje potpune usluge s naglaskom na zdravlje cijele usne šupljine,” objasnila je dr. Zavorović-Perović.

Jedinstvenost Dental Tim Vukovića

Kada se govori o onome što Dental Tim Vuković čini posebnim, dr. Zavorović-Perović ističe multidisciplinarni pristup liječenju. Integriranjem različitih specijalnosti, od protetike, kirurgije, endodoncije do ortodoncije, pacijentima se omogućava pristup najkvalitetnijoj usluzi. “Rad s najmlađima također nam je posebno drag. Važno nam je pridobiti njihovo povjerenje od najranije dobi,” naglasila je.

Izazovi i uspjesi

Na pitanje o najvećim uspjesima, dr. Zavorović-Perović s ponosom ističe zadovoljstvo pacijenata, koje je prepoznato kroz usmene preporuke, ali i brojne povratne posjete. “Najveći uspjeh ordinacije su brojni zadovoljni pacijenti,” kazala je s osmijehom.

Posebna pristupačnost svakom čovjeku, ljubaznost, usluga, osoblje – sve je na razini. I na kraju vrhunski rezultat popravka protetike, kao i bilo koja druga usluge. Svoju djecu i unučad šaljem u tu ordinaciju, jer imam veliko povjerenje u njih.

Marija Jovanović, pacijentica

Prilagodba i budućnost

Razvoj i rast ordinacije kontinuiran je proces. Digitalizacija i prilagodba novim trendovima postali su sastavni dio razvoja klinike. “Nedavno smo uveli poklon bonove, a imamo i popuste na određene usluge, osobito povodom blagdana,” otkrila je dok su društveni mediji postali novi kanal komunikacije s pacijentima.

Savjeti za čitatelje

Važnost oralne higijene ne može se dovoljno naglasiti. Dr. Zavorović-Perović naglašava potrebu za pravilnim četkanjem, korištenjem konca i redovitim posjetima stomatologu. “Redoviti pregledi kod stomatologa ključni su u očuvanju zdravlja zuba i desni,” poručuje dr. Zavorović-Perović. Nema sumnje da će Dental Tim Vuković i dalje imati mjesto vodeće dentalne klinike u Hrvatskoj.

Podijeli:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)