Kad kročite u prostorije Videntis Dental centra u srcu Zagreba, na Zrinjevcu, ne ulazite samo u običnu stomatološku kliniku. Ulazite u prostor gdje se inovacije i švicarska kvaliteta susreću s toplinom i individualnim pristupom, sve po hrvatskim cijenama. Na čelu ovog centra nalazi se iskusni dr. Ante Stjepan Vidović, čiji profesionalni put odaje posvećenost i entuzijazam za pružanje najvišeg standarda dentalne skrbi.

Vizija i posvećenost dr. Vidovića

Kada se dotaknemo razloga osnivanja Videntis Dental centra, dr. Vidović objašnjava: “Razlog osnivanja Dentalnog centra Videntis je pružanje dentalnih usluga švicarske kvalitete za hrvatske cijene”. Njegovo obrazovanje i radno iskustvo u Njemačkoj i Švicarskoj jamče izvrsnost usluga koje centar pruža.

Što Videntis čini jedinstvenim?

Prepoznatljiv po keramičkim implantatima, Videntis je prva adresa mnogim pacijentima koji ne mogu koristiti titan. “Keramičke implantate ugrađujemo već dugi niz godina”, ističe dr. Vidović. Dodatno, Dentalni centar Videntis integrira dentalnu hipnozu u svoje tretmane, svojevrstan novitet u pristupu pacijentima koji se boje stomatoloških zahvata. “Ne zaboravimo naglasiti da smo u Videntis među najuspješnijim klinikama za dječju stomatologiju u cijeloj Hrvatskoj”, dodaje dr. Vidović s ponosom.

Super usluga, izuzetno stručno osoblje, vrhunski protetički materijal.

Tomislav Kaštela, pacijent

Uvjerljivo najbolji stomatolog u Zagrebu! Stručnost, usluga, cijena, čistoća…

Branko Jelić, pacijent

Jako ugodno iskustvo, odličan i temeljit pristup pacijentu. Za svaku pohvalu.

Anamaria Bagarić, pacijentica

Lokacija kao ključ uspjeha i izazova

Lokacija klinike u centru Zagreba igrala je ključnu ulogu u njihovom poslovanju, ali je predstavljala i veliki izazov. “Cilj nam je bio jednostavna dostupnost s osobnim automobilom kao i s javnim prijevozom,” objašnjava dr. Vidović, ističući važnost lokacije za pristupačnost i dojam o kvaliteti usluga.

Kada su u pitanju naši najmlađi pacijenti, redovito omogućujemo roditeljima da ih po nekoliko puta dovode na privikavanje i upoznavanje okoline. Stomatološke terapije za djecu kod nas se vrše kroz ugodan razgovor i igru.

dr. Ante Stjepan Vidović, voditelj Dentalnog centra Videntis

Osmijesi koji mijenjaju živote

Dr. Vidović posebno ističe značaj povratka osmijeha na lica pacijenata. “To su situacije koje nas ispunjavaju”, kaže s osjećajem zadovoljstva, govoreći o pacijentima koji su vraćeni u normalan život unatoč tome što su im prethodno govorili da fiksna protetika za njih nije opcija.

Budućnost Videntis Dental centra

Kada se osvrnemo na budućnost, Videntis već plovi prema digitalnoj stomatologiji, nudeći pacijentima samo najbolje i ispitane materijale. “Želimo Vam ponuditi puno više od keramičkih implantata,” naglašava dr. Vidović, izražavajući viziju integriranja alternativne medicine u ponudu.

Savjeti za pacijente

Savjet za čitatelje je jasan: “Obratite se svom stomatologu u kojeg imate povjerenje. Sva ta pitanja mi u Dentalnom centru Videntisu prolazimo detaljno s pacijentom”, savjetuje dr. Vidović. Upozorio je i na lažne informacije koje je lako pronaći, posebno na društvenim mrežama.

Videntis Dental centar u srcu Zagreba, na Zrinjevcu, Dr. Ante Stjepan Vidović, voditelj Dentalnog centra Videntis

Uspjeh stomatološke terapije i zdrav osmijeh temelje se na povjerenju između pacijenta i našeg tima. Ja im to mogu jamčiti.

Dr. Ante Stjepan Vidović

Videntis – više od stomatološke klinike

Na kraju razgovora, dr. Vidović opisuje svoju kliniku kao mjesto visokokvalitetne stomatologije, gdje ljubaznost i povjerenje čine osnovu odnosa s pacijentima. Videntis nije samo dentalna klinika – to je mjesto gdje se osjećate kao kod prijatelja.
Intervju s dr. Vidovićem otkrio je svijet dentalne izvrsnosti u srcu Zagreba. Videntis Dental centar ostaje referentna točka za sve one koji traže vrhunsku skrb i inovativna rješenja. Ako ste u potrazi za osmijehom koji mijenja živote, pravo je mjesto Videntis Dental centar.

Podijeli:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)