Futura Dent Estetica u Zagrebu postala je predvodnik u implementaciji digitalne tehnologije u dentalnoj medicini u Hrvatskoj. Dr. Mato Paljetak, vodeći stručnjak u klinici Futura Dent Estetica, podijelio je s nama svoju profesionalnu putanju i razloge osnivanja klinike. “Od početka karijere sam se specijalizirao za protetiku, estetske i funkcijske rekonstrukcije te implantologiju. Posebno izdvajam kompjuterski navođenu implantologiju,” objasnio je dr. Paljetak. Digitalni način rada koriste već desetljeće, što im omogućuje izuzetnu preciznost i predvidljivost u radu s pacijentima.

Digitalna stomatologija: Preciznost rezultata

Pričajući o digitalnom pristupu, dr. Paljetak ističe: “Intaoralni skener i digitalni protokol rada omogućuju nam pružanje predvidljivih i preciznih rezultata. Pacijentima čak i prije početka terapije možemo pokazati kako će njihov osmijeh izgledati na kraju.” Naglašava da je to olakšalo proces i smanjilo neizvjesnost za pacijente. Također, spomenuo je da nema potrebe za tradicionalnim uzimanjem otisaka jer se sve radi digitalno.

Što to znači za pacijente? Uz pomoć Trios intraoralnog skenera, u svega nekoliko sekundi dobiva se izrazito precizan i realan digitalni otisak.

Od 2016. sam njihov pacijent. Vrhunski tim stručnjaka. Preporuke svima koji trebaju popravak zuba, savjet ili nekakav kompliciraniji zahvat. Dr. Mato ima jedan poseban, izuzetno jednostavan, a stručan pristup svakom problemu s kojim mu dolazite, što na kraju potvrđuje svojim radom i radom svojih suradnika. Sve pohvale!

Ruža Obadić, pacijentica

Širok spektar usluga i specijalizacija

Dr. Paljetak s ponosom govori o širokom spektru usluga koje klinika pruža: od estetske stomatologije, preko implantologije, pa sve do usluga estetike lica. Istaknuo je kako su specijalizirani za sve vrste protetskih radova, a dodatno izdvaja upotrebu diodnog lasera u širokom spektru indikacija, što poboljšava rezultate terapija i skraćuje vrijeme oporavka. “Posebno me zanima terapija botoxom, a zajedno s mojom suprugom, koja je specijalistica za dječju stomatologiju, nudimo i usluge djecje i preventivne stomatologije,” dodaje.

Svaki pacijent i slučaj je poseban izazov, ali tehnološki napredak nam omogućuje da te izazove lakše svladamo. Naš cilj je zadovoljstvo pacijenata.

dr. Mato Paljetak

Planovi i razvoj klinike


Govoreći o budućnosti klinike, dr. Paljetak otkriva: “Nedavno smo proširili kliniku unutar Kvaternik Plaze, gdje imamo najmoderniju RTG dijagnostiku i sve potrebno za provođenje digitalnog protokola rada.” Planovi za budućnost uključuju proširenje usluga na estetiku cijele glave.

Elia i Mato su mi iskorijenili strah od zubara, pristup i usluga su vise nego fenomenalni. Cijela ekipa je stručna, profesionalna i jako ljubazna i obzirna prema nama koji se bojimo zubara Najbolji zubari i vise nikad ne idem drugdje!

Dolores Brbora, pacijentica

Oduševila me vrhunski opremljena ordinacija, a pristup cijelog tima je izuzetno profesionalan. Zahvaljujem dr. Eliji na nježnosti tijekom rada i brizi za svog pacijenata. Hvala i dr. Mati na preciznosti, strpljenju i stručnosti. Svaka preporuka.

Marko Hećimović, pacijent

Savjeti za čitatelje

Za kraj, dr. Paljetak savjetuje: “Redovite kontrole i pravilna oralna higijena ključni su za očuvanje zdravlja zubi. Prilikom izbora stomatologa ne treba se voditi samo financijskim kriterijem. Najvažniji je individualni pristup.” Dodaje i da s modernim postignućima omogućuju najkvalitetniju i dugotrajnu terapiju. Dr. Paljetak i Futura Dent Estetica nastavljaju oblikovati budućnost stomatologije svojim inovativnim pristupom i predanim radom kako bi dobili najbolje moguće rezultata za pacijente.

Podijeli:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)