A2 Dental klinika osnovana s vizijom pružanja vrhunske skrbi pacijentima u svim segmentima dentalne medicine. Smještena je u Trogiru, a u razgovoru s osnivačem i stručnjakom, dr. dent. med. Ante Dundićem, otkrivamo što stoji iza uspjeha ove klinike.

A2 Dental klinika

Dugogodišnji rad

“A2 Dental je plod dugogodišnjeg rada, edukacije i skupljanja iskustva. Osnovan je s kolegom doktorom Alenom Štrbcem, pretpandemijske 2019. godine, s primarnim fokusom na implantologiji i protetici,” ispričao je dr. Dundić. Već četiri godine, klinika raste i razvija se, postajući jedan od vodećih centara za dentalnu medicinu u regiji.

Kontinuirano ulaganje u znanje i usavršavanje garancija je vrhunske kvalitete i najstručnije moguće podrške našim pacijentima. Moderna medicinska tehnologija omogućuje nam brze, bezbolne i sigurne zahvate.

dr. dent. med. Ante Dundić
A2 Dental klinika

Osobni pristup

Individualan pristup i posvećenost svakom klijentu, ali i kontinuirano ulaganje u znanje, temelj je A2 Dental klinike.

– Misija je to koja vodi prema uspjehu, ali i iznimno profesionalnom odnosu nas prema pacijentima, a sve to jamstvo je vrhunske kvalitete i najstručnije moguće podrške – kažu dr. dent. med. Alen Štrbac i dr. dent. med. Ante Dundić.

A2 Dental klinika

Inovacije koje vode ka izvrsnosti

A2 Dental se ističe svojim jedinstvenim pristupom koji pacijentima nudi sve na jednom mjestu. “Objedinili smo sve specijalistike dentalne medicine uključujući endodonciju, ortodonciju, periodontologiju, oralnu kirurgiju, estetsku dentalnu medicinu, pedodonciju, te naravno, implantologiju i protetiku. Naši pacijenti imaju pristup kompletnoj dijagnostici, od intraoralnog rentgena do CBCT snimki. Uz to, u našem laboratoriju procesi su potpuno digitalizirani,” objasnio je dr. Dundić.

Izazovi i uspjesi na putu rasta

Najveći izazov za kliniku predstavljao je period pandemije. “Pokrenuli smo se u izazovno vrijeme, no uspjeli smo se prilagoditi i nastaviti rasti. Najveće priznanje su nam pacijenti koji prepoznaju naš rad i posvećenost,” rekao je Dundić s ponosom, ističući rast klinike kao jedan od najznačajnijih uspjeha.

Pogled u budućnost

Kada je riječ o planovima, A2 Dental ne planira stati. “Želimo proširiti suradnju s drugim specijalistima i unaprijediti usluge, uvijek s ciljem podizanja razine kvalitete skrbi koju pružamo,” naglasio je Dundić.

Redoviti pregledi su ključni. Važna je i svakodnevna oralna higijena, koja uključuje pravilno četkanje zubi i korištenje zubnog konca.

dr. dent. med. Ante Dundić

Razgovor s dr. Dundićem ne samo da otkriva tajne uspjeha A2 Dental klinike, već i naglašava važnost predanosti i kontinuirane edukacije u struci dentalne medicine. Za sve koji traže vrhunsku skrb za svoje zube, A2 Dental potvrđuje svoj status kao klinika koja ne prestaje inovirati i rasti.

Podijeli:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)