Odabir stomatologa ključan je aspekt u brizi za oralno zdravlje. Kaže tako dr.med.dent. Tamara Karleuša, vlasnica ordinacije Dental Studio Stradiot u Rijeci. Ističe i kako neprekidno usavršavanje i predanost pacijentima oblikuju ovu ordinaciju, osiguravajući joj ugled u profesionalnoj zajednici.

Tradicionalni pristup i napredna tehnologija

Praksu započevši 1999. godine, dr. Karleuša gradila je svoj put uz mentorstvo pokojnog dr. Dimitrijevića, koji je prepoznao njenu želju za neovisnim radom. Nakon dvadeset pet godina, Dental Studio Stradiot održava personalizirani pristup oblikovan željama i potrebama svakoga pacijenta, pri čemu se koriste najnaprednijom tehnologijom. Studio se ističe primjenom “Fotona Lightwalker” lasera, koji objedinjuje erbium i neodimij lasere. Ta karakteristika daje mu prednost pri raznim terapijama u usnoj šupljini.

Laserska preciznost bez nelagode

Dr. Karleuša objašnjava kako se laser može koristiti za tretmane poput liječenja afti i herpesa, manjih kirurških zahvata kao što je korekcija frenuluma ( frenulektomija), korekcija oblika gingive kod narušene estetike osmijeha ili kod oslobađanja dijela zuba preraslom gingivom (gingivektomija). Laserska tehnologija također pronalazi svoje mjesto u parodontologiji, endodonciji i tretmanu manjih karijesa, omogućujući time visoku kvalitetu tretmana i izvrsno iskustvo za pacijente.

Informiranje pacijenata

U zamahu novih tehnologija, kao i u moru informacija, izazov je ispravna edukacija pacijenata. Precizno komuniciranje i informiranje pacijenata jesu temelj uspjeha. Lojalnost pacijenata koji preporučuju kliniku obitelji i prijateljima govori o visini standarda usluge.

Budući ciljevi i timski rad

Dental Studio Stradiot u budućnosti očekuje održavanje izvrsnosti u pružanju usluga, suradnju s kolegama iz različitih specijalističkih dentalnih disciplina jer je to jedini ispravan put da pacijent dobije visokokvalitetnu uslugu. Cijeli tim ordinacije kontinuirano se educira kako bi bili u korak s novim tehnologijama i istraživanjima u području dentalne medicine.

Lojalnost i povjerenje

Dr. Karleuša potiče na konzultacije pri bilo kakvim pitanjima vezanim uz dentalno zdravlje, uz uvjerenje da nema nesavladivih problema. Zahvaljuje se pacijentima na njihovoj lojalnosti i povjerenju, naglašavajući “naša misija je omogućiti vam ne samo zdrave već i osmijehe punog sjaja.”
Dental Studio Stradiot naglašava značaj stručnosti, individualiziranog pristupa pacijentima i kontinuirane edukacije kao temelje njihovih visoko standardnih dentalnih usluga.

Podijeli:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)