U svijetu dentalne medicine, tamo gdje osmijeh nije samo estetska kategorija već i indikator općeg zdravlja, posvećenost i vizija su neophodni. U razgovoru s Mirelom Kovačević Hadžić, direktoricom stomatološke ordinacije GO DENT iz Pule, otkrili smo kako se entuzijazam i ljubav prema stomatologiji transformiraju u pozitivne ishode koji nadilaze granice običnog dentalnog centra.

Povjerenje pacijenata

“Dr.med.dent. Tatjana Cuccurin, osnivačica našeg centra, svoj je profesionalni put započela u HZZO-u, a kroz kontinuirano obrazovanje i investiranje u tehnologiju razvila je ideju o stvaranju većeg centra – GO DENT,” navodi Mirela i dodaje da je centar osnovan s misijom da se pacijentima posvećuje maksimalna pažnja. “GO DENT se temelji na personaliziranom i prijateljskom pristupu, stvarajući tako snažnu vezu povjerenja s pacijentima.”

Kao dugogodišnji pacijent, vrlo sam zadovoljan stručnošću, ljubaznošću i predanošću kojom dočekuju svakog pacijenta.

Hrvoje K.

Jedinstven pristup

Direktorica s ponosom ističe da GO DENT premašuje ulogu obične klinike. Svakoga dana pretvara se u mjesto zajedništva i pripadnosti, gdje se pacijenti bez obzira na faze liječenja osjećaju kao dio obitelji. Fokus je usmjeren na primjenu naprednih tehnologija, što omogućava brzu i učinkovitu realizaciju terapeutskih procedura.

Stalno učenje i napredak

Svakodnevni izazovi GO DENT čine inovativnim – smatrajući ih prilikama za učenje i napredak. Ambicije centra su jasne: neprestano poboljšavanje prakse i privlačenje novih pacijenata koji se rado vraćaju.

Vizionarski pristup budućnosti

Planova je puno, a Mirela naglašava da su među glavnima proširenje spektra usluga u svim granama dentalne medicine – od temeljnih kurativnih i protetskih postupaka do estetskih tretmana i suvremenih implantoloških rješenja. GO DENT je centar u kojem se kontinuirano inkorporiraju najnovija tehnološka dostignuća.

U ordinaciji Go Dent sam nakon dugo godina konačno izgubila strah od stomatologa. Uz mirnu i sigurnu ruku, detaljno mi je objašnjena svaka faza zahvata. Preporuka svima koji se boje sjesti na stomatološku stolicu. Također bi pohvalila ljubazno osoblje.

Ljuba N.

Kultura prevencije kao temelj

Ističući značaj preventivnog načina očuvanja zdravlja, Mirela podsjeća na važnost redovitih pregleda i adekvatne oralne higijene. “Naš tim je uvijek spreman ponuditi edukaciju i kreirati prilagođeni plan liječenja za svakog pojedinca.”

GO DENT ima i svoja načela kojih se uvijek drži.

  • Svi aparati imaju Certifikate o sukladnosti CE te udovoljavaju najvišim europskim standardima.
  • Svi materijali i aparati koje koriste su ispitani, a proizveli su ih vodeći europski proizvođači koji djeluju u okviru stomatološkog sektora.
  • Veliku važnost pridaju kontinuiranom stručnom usavršavanju. Naši stomatolozi pohađaju najprestižnije međunarodne seminare.
  • U ordinacijama koriste isključivo najnapredniju tehnologiju.

Poslanica osmijeha

Zaključujući naš razgovor, direktorica Mirela podijelila je svoju filozofiju: “Naše zdravlje se očituje u našem osmijehu, i mi smo tu da osiguramo da svaki od naših pacijenata može s ponosom nositi svoj.”

Podijeli:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)