S razvojem dentalne medicine i povećanjem svijesti o važnosti oralnog zdravlja, javlja se sve veći broj stomatoloških klinika koje nude različite usluge i pristupe liječenju. U moru ponuda, klinika iDental u Zagrebu ističe se individualnim pristupom pacijentima, primjenom modernih tehnologija i specijalističkim znanjem. U razgovoru s dr. Ivonom Žužul, dr.med.dent., otkrili smo povijest klinike, motivaciju koja stoji iza njezina rada, te buduće planove.

Obiteljsko naslijeđe i vrhunska stomatologija

Dr. Žužul govori o iDentalu kao specijaliziranoj ustanovi gdje “svaku pojedinu granu stomatoloških djelatnosti obavlja specijalist s dugogodišnjim iskustvom”. Klinika se ne odvaja od obiteljskog nasljeđa, već ga nadograđuje s modernim tehnologijama. Svaki pacijent tretira se individualno, što u mnogočemu čini temelj filozofije klinike. Zadovoljan pacijent glavna je misija klinike.

Svojim pacijentima osiguravamo visoko profesionalnu uslugu koristeći najmodernije tehnologije te najkvalitetnije materijale iz domena estetske i implantološke stomatologije i protetike.

Dr.sc. Ivona Žužul, dr.med.dent.

Individualan pristup i napredak u medicini

Stalno usavršavanje i otvorenost prema novim dostignućima u dentalnoj medicini nešto je što dr. Žužul smatra ključnim za uspjeh. “Motivacija iz dana u dan raste, a zadovoljni pacijenti su energija koja nas pokreće,” ističe dr. Žužul. Ovaj pristup je vidljiv u svakom aspektu rada klinike, od suradnje s kolegama i edukacija do individualizirane terapije i upotrebe premium dentalnih implantata.

Vizija budućnosti i posvećenost pacijentima

Dr. Žužul govori o budućnosti klinike s entuzijazmom i spremnošću na daljnje inovacije. “Kao specijalist oralne kirurgije i doktor znanosti, mislim da su daljnje edukacije, masterclassovi i spoj novih tehnologija, danas pravi game changer,” objašnjava dr. Žužul.

Visoka stručnost i ljubaznost našeg stomatološkog tima garancija su za uspjeh i velik broj zadovoljnih klijenata. Trudimo se biti u skladu s razvojem i napretkom struke kroz stalne edukacije i stručna usavršavanja.

Dr.sc. Ivona Žužul, dr.med.dent.

Održavanje oralnog zdravlja – savjet stručnjaka

Što se tiče brige o zdravlju zuba i usne šupljine, dr. Žužul savjetuje jednostavnost i pravilnost. Kružni način četkanja zuba i konzultacije sa stomatologom o pravom izboru zubne paste su neki od ključnih elemenata dobrog oralnog zdravlja.
Dr. Žužul priznaje da je “povjerenje koje pacijent stekne na putu do svog osmijeha i konstantni razgovori tijekom terapije nagrada svakome od nas u timu.” Ovi trenuci ispunjavaju tim klinike osjećajem zadovoljstva.

Kontakt informacije su dostupne za sve koje zanima više:

☎️ 01/2995298

📩info@idental.hr.

Podijeli:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)