Suvremena stomatološka ordinacija MendiDent, smještena je u vizualno prepoznatljivom Sky Office Toweru u zapadnom dijelu Zagreba. Nudi kompletnu stomatološku uslugu uz individualni pristup te najmoderniju tehnologiju. Prepoznaje estetske i funkcionalne nedostatke zubi te detaljnim i predanim pregledom i radom, stručni tim vraća prirodnu ljepotu osmijeha svakom pojedincu. Razgovarali smo s dr. Martinom Menđušić Ivić o njenom putu do otvaranja ordinacije MendiDent, njenim uspjesima te viziji za budućnost.

Od studija do vlastite ordinacije

Godine obrazovanja i posvećenosti ili, kako bi to rekla dr. Martina Menđušić Ivić, “konstantan razvoj u rekonstrukciji estetskih i funkcionalnih poremećaja usne šupljine implantoprotetskom terapijom,” samo su neki od stubova na kojima je izgrađen MendiDent.
“Nakon završenog studija stomatologije i specijalizacija iz oralne kirurgije, moj profesionalni razvoj je bio usmjeren ka kreiranju jedinstvene i moderne dentalne ordinacije – MendiDent,” objašnjava dr. Menđušić Ivić.

U svom je naumu i uspjela pa je MendiDent danas sinonim za vrhunsku uslugu koju pacijenti itekako cijene.

Ordinacija MendiDent je otvorena s ciljem pružanja najsuvremenijeg pristupa liječenju uz naglasak na individualni pristup svakom pacijentu.

dr. Martina Menđušić Ivić

Tehnologija i filozofija liječenja


Dr. Menđušić Ivić ističe važnost detaljnog pristupa i specijaliziranog rada unutar ordinacije. “MendiDent je prepoznat po tome što pacijentu pružamo sve stomatološke usluge na jednom mjestu,” napominje. Dodaje i da se posebna pažnja posvećuje i dentalnoj brizi najmlađih.

Najveći uspjeh za doktoricu je svaki pacijent koji prepozna trud, ulaganje, ljubav prema poslu i pokloni im svoje povjerenje.

Vizija i budućnost MendiDent-a

Govoreći o budućnosti, dr. Menđušić Ivić naglasak stavlja na “konstantan rast u pružanju vrhunske kvalitetne dentalne usluge.” Ordinacija osobito teži napretku u digitalnoj stomatologiji, što omogućava efikasnije, sigurnije i pouzdanije dentalne usluge kroz primjenu najmodernijih alata i tehnologija.

Savjet za čitatelje


“Oralno i opće zdravlje su povezani i utječu jedno na drugo,” naglašava doktorica, savjetujući čitateljima da biraju stomatologe koji pružaju sveobuhvatan i temeljit pristup u radu.

Inspiracija za posjetitelje ordinacije
Ordinacija MendiDent, smještena unutar modernog poslovnog tornja, nudi prijateljski pristup i opušteni interijer koji pacijentima može pružiti pozitivno iskustvo stomatološkog pregleda, prema riječima dr. Martine Menđušić Ivić.

Podijeli:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)