Kroz godine predanog rada i kontinuiranog usavršavanja, dr. Ljiljana Ivić Peharda i njezin tim stvorili su Dental centar Ivić Peharda u Varaždinu – mjesto vrhunske usluge i individualnog pristupa svakom pacijentu. Dr. Peharda s nama je podijelila svoju motivaciju, izazove i ciljeve koji su oblikovali njezinu impresivnu karijeru.

“Nakon završetka fakulteta, moj rad u MORH-u dao mi je temeljno iskustvo koje me potaknulo da otvorim privatnu praksu”, ističe. Njezina motivacija širila se od želje za pružanjem kvalitetne usluge u ugodnom okruženju do integracije dentalne medicine s laboratorijem, čime se omogućava iznimna kvaliteta protetskih radova.

Zadovoljni pacijenti

Od pregleda do kraja terapije sve je prošlo bez straha. Novi osmijeh je tu. Hvala ekipi na svemu.

robert

Specifičnosti i usluge Dental centra

Dental centar Ivić Peharda odlikuje se internim ekspertizama poput rehabilitacije usne šupljine i “Hollywood smile makeovera”. Dr. Peharda objašnjava: “Stvaranje novog osmijeha koji donosi sreću pacijentima je naša strast. Posebno smo ponosni na uslugu ALL ON 4, kojom pacijentima pružamo fiksne protetske radove na implantatima.

Svaki pacijent donosi novi izazov

Danas, Dental centar Ivić Peharda suočava se s raznolikim izazovima u dentalnoj medicini, a dr. Peharda vjeruje u individualni pristup. “Svaki dan nam donosi nove situacije koje zahtijevaju inovativnost kako bismo postigli najbolje moguće rezultate za svakog pacijenta,” naglašava dr. Peharda.

Brza i precizna dijagnoza. Jako sam zadovoljna osmijehom i cijenom. Hvala vam!

Katarina

Odličan odnos, a istovremeno ljudska i topla atmosfera. Sve pohvale dr. Ljiljani.

Srećko

Ljubaznost, efikasnost, humanost i odlična atmosfera! Sve na jednom mjestu!!! Hvala!!!

Vlatka

Budućnost je usmjerena na rast i razvoj

Kad je riječ o budućnosti, usmjereni su na kontinuirani rast. “Planovi uključuju usvajanje novih tehnologija i edukaciju na području oralne kirurgije. Nikad nije dosta znanja,” ističe dr. Peharda.

Savjeti za oralno zdravlje

Dr. Peharda ističe važnost temeljite i pravilne oralne higijene. “Posvetite svojoj usnoj šupljini vrijeme, perite zube ujutro i navečer kako treba i održavajte higijenu,” savjetuje i dodaje kako je ključno prenijeti ove navike i na mlađe generacije.

Posao kao ljubav

“Moja najveća sreća proizlazi iz toga što posao radim sa ljubavlju i strašću i to se osjeća,” dijeli dr. Peharda. Njezin glavni cilj je zračiti ljubav prema profesiji i osigurati da pacijenti osjete isto zadovoljstvo koje ona osjeća pružajući im usluge. Dental centar Ivić Peharda nastavlja graditi svoj uspjeh na solidnim temeljima predanosti, inovativnosti i empatiji prema svakom pacijentu.

Podijeli:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)