Vodeći stručnjak u području suvremene stomatologije dr. med. dent. Sven Bival, osnivač Ordinacije Bival u Zagrebu, predstavlja život posvećen implantologiji i zubnoj kirurgiji. Razgovarajući s njim, otkrili smo fascinantne poglede na stomatologiju, nove tehnologije i osobne uspjehe koji prate otvaranje moderne dentalne prakse. Ordinacija Bival ima preko 20 godina uspješnog rada i pristupa svakom pacijentu s posebnom pažnjom. Provodi usluge iz svih grana dentalne medicine, uključujući i estetske zahvate poput postavljanja all on 4 implantata, izrade zubnih krunica i ljuskica.

Dr. Bival je s nama podijelio svoju strast prema specijaliziranom području stomatologije: “Rad u raznim granama dentalne medicine pružio mi je dragocjen uvid i potaknuo me na specijalizaciju u implantologiji i oralnoj kirurgiji. Ordinacija je stvorena s vizijom pružanja iznimne usluge s fokusom na tehnološku dovršenost i primjenu najsofisticiranijih rješenja dostupnih danas.”

Predanost minimalno invazivnim pristupima ključna je za dr. Bivala: “Putovanje uvođenja novih tehnika u praksu bilo je zahtjevno. Preciznost u postavljanju implantata i minimizacija intervencija zahtijeva visoku razinu stručnosti. Naše stremljenje k najboljem rezultatu za svakog pacijenta pokazuje se kao iznimno isplativo.” Ordinacija Bival također naglašava važnost procesa digitalizacije u praksi: “Težnja ka izvrsnosti je naša vodilja. Zahvaljujući modernoj digitalnoj stomatologiji, uspjeli smo dovesti naše usluge na impresivne visine kvalitete i preciznosti.”

U središtu stomatološke filozofije Ordinacije Bival nalazi se obrazovanje pacijenata o pravilnoj higijeni i brizi za oralno zdravlje: “Redovito i pravilno čišćenje zubi, korištenje konca i oralnih antiseptika, te uobičajeni stomatološki pregledi su esencijalni, što naši pacijenti prepoznaju i vrednuju.” Ordinacija Bival postavlja visoke standarde u pružanju stomatoloških usluga i nastavit će biti izvor kvalitetne dentalne skrbi. Ako razmišljate o postavljanju all on 4 implantata, izradi zubnih krunica ili ljuskica, Ordinacija Bival nudi sveobuhvatne usluge. Smještena je u Degenevoj 1, svega deset minuta pješice od Trga bana Josipa Jelačića. Zahvaljujemo dr. Bivalu na vremenu i informacijama te mu želimo mnogo uspjeha u budućnosti.

Podijeli:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)