Dr. Sanja Vuić iznova se potvrđuje kao vodeće ime u području stomatologije u Zagrebu i to postavljajući visoke standarde kroz svoje pristupe i suradnje koje dodatno unapređuju kvalitetu pruženih usluga. Vlasnica je privatne ordinacije dentalne medicine dr. Sanja Vuić. U svojoj praksi kontinuirano implementira inovacije iz dentalne medicine. Uz to, individualizirani pristup svakom pacijentu i posvećenost inovacijama čine njezin rad uzorom u stomatološkoj skrbi u Hrvatskoj. U razgovoru za portal PokaziZube.hr, otkriva temelje uspjeha svoje prakse, izvore svoje motivacije i viziju budućnosti stomatoloških usluga.

Osnivanje ordinacije i rani izazovi

Prisjeća se početaka svoje ordinacije 1995. godine i dana kada su se tek počeli upoznavati sa svjetskim trendovima. “Naše iskustvo s međunarodnim obrazovanjem počelo je tek nakon osnutka ordinacije,” komentira dr. Vuić. Prva godina poslovanja bila je ispunjena izazovima. No, ubrzo uslijedio napredak sa stvaranjem impresivne baze od preko 5000 pacijenata i timom od deset zaposlenih iz različitih područja stomatologije.

Globalne suradnje i najnovije tehnologije

S ponosom se osvrće na partnerstva s vodećim svjetskim dentalnim laboratorijima i prihvaćanju inovacija poput Inman Aligner aparature za estetsku ortodonciju. “Prilagođavanje našeg rada vodećim trendovima osigurava najbolju uslugu za naše pacijente”, naglašava doktorica.

Prilagodba na krize

Ordinacija dr. Vuić efikasno se prilagodila i tijekom globalne financijske krize te pandemije COVID-19 kroz organizacijske mjere poput limitiranja broja pacijenata po terminu i uvođenje smjenskog rada.

„Bilo je vremena kada sam razmišljala o proširenju ordinacije u veću kliniku, no ubrzo sam postala svjesna da se skroz mijenja način poslovanja i pristupa pacijentu; gubi se onaj osobni  pristup, a pacijent postaje broj. Mi smo više boutique ordinacija u kojoj se svi znamo s pacijentima i mislim da to ništa ne može nadmašiti. Uostalom, kada ja osobno biram odlazak liječniku,  uvijek je to manja klinika ili ordinacija, jer volim taj prisniji odnos.“

dr. sANJA VUIĆ

Izgradnja dugogodišnjih odnosa

Dr. Vuić izražava zadovoljstvo postignutim uspjehom u očuvanju dugoročnih veza s pacijentima i entuzijazam kada je u pitanju uvođenje inovativnih tehnologija i manje invazivnih dentalnih procedura.

Vodič za odabir kvalitetne dentalne skrbi


Dajući korisne savjete o izboru stomatologa, naglašava važnost pronaći stomatologa koji ne samo da ostavlja pozitivan dojam, već je i dokazan stručnjak s empatijom. “Stomatološki zahvati mogu biti bezbolni uz korištenje suvremenih metoda liječenja,” ističe dr. Vuić. Ordinacija dr. Sanje Vuić predano prati najnovije trendove i inovacije u dentalnoj medicini. Uz to ne zanemaruje temeljno načelo – pružanje personalizirane i visokokvalitetne dentalne njege. Doktorica vjeruje u važnost građenja povjerenja između pacijenta i stomatologa. Jako je bitno, naglašava, i neprestano obrazovanje kako bi se pacijentima omogućila najbolja moguća skrb.

Podijeli:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)