U svijetu dentalne medicine, gdje se stručnost i inovativnost neprestano prepliću, rijetko susrećemo pojedince čija strast prema profesiji doista pomiče granice. Jedan od takvih pojedinaca je Andrej Kravanja, dr. dent. med./m. sc. Oral Surgery/Implantology, koji je sa svojim timom, na čelu sa dr. Tiberiom Zaverskim doveo kliniku Orto – Nova iz Rijeke na sam vrh dentalne medicine u Hrvatskoj.

Andrej Kravanja, dr. dent. med., Orto Nova iz Rijeke

Put prema vrhu

Andrej Kravanja diplomirao je na Medicinskom fakultetu u Rijeci – smjer dentalne medicine, kao jedan od najboljih studenata svoje generacije, a taj put nastavlja i danas u svijetu oralnih kirurga. “U svom radu, stalno težim najboljem, kontinuirano se usavršavam i suočavam s najzahtjevnijim slučajevima dentalne implantologije. Posvećen sam istraživanju i primjeni najnovijih tehnologija kako bi svojim pacijentima pružio vrhunsku uslugu,” objašnjava dr. Kravanja. Njegovo putovanje prema vrhu bio je vođen ne samo stručnom izvrsnošću, već i idejom o stvaranju mjesta koje pruža iznimnu skrb i osjećaj doma za svakog pacijenta. Klinika Orto Nova trenutno slavi 15 godina postojanja i etablirala se kao vodeća klinika u Hrvatskoj. Na taj način se vizija dr. Tiberia Zaverskog, koji je svoju ideju podijelio s dr. Andrejem Kravanjom i dr. Anom Mihajić pretvorila u realnost.

Izvrsna dentalna klinika sa stručnim doktorima koji su spremni udovoljiti svakoj vašoj potrebi. Oni su jednostavno nevjerojatni, od ljudi na recepciji do medicinskog osoblja.

Barbara P.

Opravdali ste moje povjerenje te ispunili i više od mojih očekivanja. Drago mi je da sam bila upućena u svaki detalj kod terapije, a i plaćanje je bilo prilagođeno mojih mogućnostima.

Ruža P.

Izdvajanje u moru klinika

Orto Nova je postala sinonim vrhunske stomatološke skrbi kakvu danas poznajemo ne samo u Hrvatskoj nego i izvan granice. Dokaz toga je da je Orto Nova proglašena u Italiji najboljom klinikom u zdravstvu za 2023. godinu. “Naš tim broji niz specijalista za oralnu kirurgiju, protetiku, ortodonciju, parodontologiju i anesteziologiju. Svi naši doktori kontinuirano se usavršavaju kako bi ostali u korak s najnovijim tehnologijama i metodama,” kaže dr. Kravanja. Kao moderna klinika sa 70-ak zaposlenih, Orto Nova je usmjerena na pacijenta kao osnovni motiv, pružajući najbolju moguću njegu i uslugu te osiguravajući da se svaki pacijent osjeća ugodno, opušteno i sigurno.

Andrej Kravanja, dr. dent. med., Orto Nova iz Rijeke
Andrej Kravanja, dr. dent. med., Orto Nova iz Rijeke

Posvećenost pacijentima

“Naši svakodnevni izazovi su brojni, no najveća nagrada je uspješna rehabilitacija pacijenata koji se osjećaju kao da smo im posljednja slamka spasa,” dijeli dr. Kravanja. Upravo ta posvećenost pacijentu i težnja da se pruži nada gdje drugi vide kraj, čini Orto Novu posebnom.
“Želimo biti prepoznatljivi po kvaliteti i uspješnim terapijama, imati zadovoljne zaposlenike te pružiti najbolju moguću uslugu po svjetskim standardima,” izražava svoje ambicije dr. Kravanja.

Reputacija vrhunske klinike

“Pacijenti biraju Orto Novu jer im pružamo povjerenje, sigurnost, stručnost kao i oslonac da imamo reputaciju vrhunske klinike.” Ovakav pristup osigurava ne samo izvrsnost u dentalnoj skrbi, već i povjerenje koje je temelj uspješne medicinske prakse.
Predanost, stručnost i neprestano teženje izvrsnosti, temelji su na kojima počiva uspjeh klinike Orto Nova. Dok dr. Andrej Kravanja i njegov tim nastavljaju kročiti putem inovacija i vrhunske skrbi, pacijenti mogu biti sigurni da je njihovo dentalno zdravlje u najboljim rukama.

Podijeli:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)