Zagreb se može pohvaliti primjerima izvrsnosti u mnogim disciplinama, a danas smo imali čast razgovarati s jednim od predvodnika u polju dentalne medicine – dr. Deanom Cekićem, osnivačem i glavnim stomatologom renomirane Ordinacije Cekić.

Od tradicije do inovacije u stomatologiji

S ponosom nam dr. Cekić prenosi nasljeđe koje traje već generacijama, obogaćeno modernim tehnološkim dostignućima u dentalnoj praksi. “Odrastao sam ovdje u Zagrebu, usavršavao zanat nakon zubotehničke škole i stomatološkog fakulteta tu u našem glavnom gradu, a kasnije i specijalizaciju s magisterijem iz implantologije na UCLA-u,” govori dr. Dean Cekić te napominje da je njihova obiteljska tradicija u stomatologiji započela još 1992., a od 2001. su on i njegova supruga na čelu. “U posao nas pokreće želja za unapređenjem kvalitete života naših pacijenata, težimo savršenstvu kroz multidisciplinarni pristup i suradnju s drugim ustanovama”, ističe.

Human i pažljiv pristup

Ističemo dr. Cekićevu predanost pacijentima s anksioznošću od stomatoloških zahvata, koja pogađa, kako kaže, “6 do 12% ukupne populacije”. Na upit kako prilazi liječenju takvih slučajeva, dr. Cekić objašnjava: “Važno je sagledati svakog pacijenta s poštovanjem i razumijevanjem. Pristup svjesnoj sedaciji, u suradnji s anesteziolozima, stvara sigurno i relaksirajuće okruženje za pacijente.”

Izazovi i strast koja inspirira

Ljubav prema zanimanju i strast u radu su, prema dr. Cekiću, esencijalni za prevladavanje svakodnevnih izazova u dentalnoj praksi.

“Posao stomatologa može biti izuzetno stresan, ali nas želja da pomognemo ljudima održava na pravom putu i daje nam energiju da radimo s ljubavlju.”

Doktor Dean Cekić

Transformacija životnog iskustva pacijenata

S uspješnim rezultatima rada, dr. Dean Cekić posebno ističe “dramatične pozitivne promjene koje vidimo kod pacijenata koji su prebrodili dentalnu fobiju”, kao i povjerenje koje je izgradio sa suradnicima u struci. Njegov uspjeh nije samo profesionalan već i osoban, kroz emotivne veze stvorene s pacijentima.

Budućnost uz Ordinaciju Cekić

Dr. Cekić gleda prema budućnosti sa željom za proširenjem međunarodne suradnje i praćenjem ubrzanog tehnološkog razvoja, koji će utjecati na daljnji rast Ordinacije Cekić. “Naša je posvećenost ostati usmjereni na individualan pristup s naglaskom na visoku kvalitetu usluge, a ne na povećanje obima.”

Vodite brigu o oralnom zdravlju

Za kraj, dr. Dean Cekić naglašava značaj oralne higijene i preventivnosti u dentalnoj medicini, savjetujući kako je ključno redovito brinuti o zdravlju zubi i posjećivati stomatologa. Upozorava na pažljiv odabir dentalnih usluga te poručuje “prirodni i zdravi zubi su najvrjedniji dar koji možete imati.”

Čitatelje pozivamo da vode računa o svom oralnom zdravlju i budu dijelom promjena koje Ordinacija Cekić donosi u svijet stomatologije.

Podijeli:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)