Kada dr. Inga Vučković, doktorica dentalne medicine, priča o svom izboru struke i otvaranju privatne prakse, ne može sakriti strast prema zvanju koje je duboko ukorijenjeno u njenoj obitelji. Naslijedivši ljubav prema stomatologiji od svog oca, i sama je poželjela stvoriti prostor gdje će ljubav prema ljudima i struci biti vidljiva. “Kao prvo, tata mi je bio stomatolog! Volim ljude! Suprug je ortodont. Bilo je logično otvoriti ordinaciju,” dijeli s nama dr. Vučković, koja je ordinaciju otvorila još1 996. godine. “Krenuli smo zajedno na ovom putu. Putem su njega odveli drugi poslovi, a ja sam nastavila u ordinaciji sama.”

Osobni pristup i visok standard u stomatološkom boutiqueu

Ono što ordinaciju dr. Vučković u Zagrebu čini posebnom nije samo stručnost i posvećenost, već i jedinstven pristup koji se temelji na detaljnoj pažnji posvećenoj svakom pojedinom pacijentu. “Mi smo mali boutique za zube. Pacijentu treba biti ugodno, ne smije boljeti, ne smije čekati, mora dobiti najbolje u najkraćem vremenu na istom mjestu uz najnovije tehnologije”. To je filozofija kojom se dr. Vučković vodi u radu svoje klinike.

Kad je odlazak zubaru bez grča, nervoze i straha već s povjerenjem i veseljem. Lagana i stručna ruka doktorice Vučković odnosi sve probleme. Uz to, cijelo osoblje je drago, pametno, uslužno i zabavno.

pacijentica Maja C.

Bitno je primijetiti i naglasiti veliku posvećenost poslu, neiscrpnu energiju i pedantnost. Doktorica Vučković je odličan stručnjak i čovjek u pravom smislu te riječi.

pacijentica

Izazovi i uspjesi u stomatološkoj praksi


Govoreći o izazovima i uspjesima, dr. Vučković priča o pacijentima koji su svoje strahove od stomatologa prevladali upravo u njezinoj ordinaciji te o onima koji su iz nje izišli sa spašenim zubima i osmijehom koji mijenja živote.

“Ima puno lijepih trenutaka, no najdraže mi je kad pacijent uđe s oštećenim prednjim zubima i u šoku, a izađe van s osmijehom i zahvalnošću.”

dr. Inga Vučković

Vizija budućnosti i inovacije


Kada je riječ o budućnosti, dr. Vučković je više nego ambiciozna. “Željeli smo više znanja pa smo poslali mladu kolegicu na usavršavanje iz ortodoncije,” istaknula je, naglašavajući svoju predanost kontinuiranom obrazovanju i unaprjeđenju usluga. Ordinacija se ponosi naprednim ortodontskim sustavima kao što su IP Appliance i SIX MONTH SMILES, a dr. Maja Flajnik je naša certificirana stručnjakinja za te sustave. “Odškolovali smo specijalista oralnog kirurga i uveli smo tretmane plazmom u kirurgiju i estetiku lica,” dodaje s ponosom.

Estetsko rješenje – implantanti


Tu su i zubni implantati koji su danas najbolji izbor za nadoknadu jednog, više ili svih zubi jer zamjenjuju korijene izgubljenih zuba. Postavljanje nadogradnji i krunica na njih omogućuje fiksne zube bezubim ili djelomično bezubim pacijentima. S njima nema straha od ispadanja proteza u javnosti. Odlično su funkcionalno i estetsko rješenje jer je osmijeh postojan i siguran, a možete jesti sve kao prirodnim zubima. Dr. Vučković ističe da oni priznaju samo kvalitetu pa rade samo njemačkim implantološkim sistemom Bego i švicarskim Strauman. Riječ je sistemima koji su tokom godina rada pokazali i dokazali svoju kvalitetu i vrhunske karakteristike.

Od dana otvorenja do danas gradimo kvalitetan odnos s našim pacijentima, nadograđujemo svoja znanja, uvodimo sve bolje tehnologije i metode. U želji za daljnjom suradnjom nastojimo poboljšati kvalitetu usluge i osigurati Vam maksimalnu sigurnost i brigu za oralno zdravlje.

dr. Inga Vučković

Savjeti za očuvanje oralnog zdravlja


U razgovoru o očuvanju oralnog zdravlja, dr. Vučković je jasna – ključ je u prevenciji. “Redovite kontrole, svakih 6 mjeseci… Prati zube, koristiti interdentalne četkice, kupiti i koristiti oralni tuš. Jako važne stvari! Djeci pomoći kod pranja zuba, karijes ne čeka,” savjetuje dr. Vučković, čija se posvećenost ne može izmjeriti samo profesionalnim postignućima, već i brizi o pacijentima i njihovim navikama.

Misija je pomaganje

Razgovor završavamo inspirativnom porukom dr. Vučković koja je ujedno i njezina osobna filozofija: “Moja misija i veselje je pomagati! Svi mi ljudi smo drugačiji, a trebali bi jedni druge razumjeti i pomoći jedni drugima.” Kao pravi profesionalac i empatična osoba, dr. Vučković u svojem radu pronalazi istinsku svrhu, što je čini jednom od istaknutih ličnosti u svijetu stomatologije.

Zahvaljujemo se dr. Vučković na ovom inspirativnom razgovoru i čestitamo joj na neizmjernom doprinosu u osnaživanju zdravih navika i širenju nasmijanih lica.

Podijeli:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)