Zagorje nije samo poznato po svojim idiličnim brežuljcima i termama, već i po visokokvalitetnim medicinskim uslugama, osobito kada je riječ o oralnom zdravlju. U razgovoru s dr.med.dent. Renatom Škrobotom, osnivačem poliklinike ‘Zagorje Zub’ u Krapini, otkrivamo kako se strast prema stomatologiji pretvara u vrhunsku skrb za pacijente.

Iz kabineta u polikliniku

Renato Škrobot nije samo cijenjeni doktor dentalne medicine. Počeo je kao zubni tehničar, a za tu profesiju kaže da je jedna od ljepših i kreativnijih. “Želja za novim znanjima bila je jača,” kazao je dr. Škrobot, objasnivši svoj prelazak s tehničara na studij dentalne medicine. Nakon stažiranja, specijalizacije iz oralne kirurgije i rada u javnom zdravstvenom sustavu, ideja o poliklinici postala je stvarnost. Želja mu je bila žiteljima Krapinsko-zagorske županije omogućiti modernu i kvalitetnu dentalnu uslugu. “Smatrao sam da jedino tako profesionalno mogu napredovati koristeći novu tehnologiju,” istaknuo je dr. Škrobot.

Širok spektar usluga i napredna tehnologija

Poliklinika ‘Zagorje Zub’ nudi sve od klasičnih stomatoloških zahvata do kompleksnih oralno kirurških zahvata, uključujući ugradnju implantata, dentalnu protetiku, ortodonciju i parodontologiju. Dr. Škrobot pohvalio je upotrebu naprednih tehnologija kao što su digitalno uzimanje otisaka i digitalno planiranje protetskih nadomjestaka koji pacijentima omogućuju bržu i ugodniju postoperativnu skrb. Jak naglasak na edukaciju i korištenje digitalnih tehnologija omogućuje da “manje zahtjevne radove možemo završiti unutar 24 sata.”

Umjetnost stvaranja savršenog osmijeha

Izazova u medicini uvijek ima, ali za dr. Škrobota, stomatologija predstavlja umjetnost kombiniranja estetike s funkcionalnošću. “Lijepo je raditi s ljudima i vidjeti kada nakon sve muke koju prođu s veseljem otiđu od vas,” izrazio je svoju strast prema stomatologiji i zadovoljstvo koje ga ispunjava dok pruža pomoć pacijentima.

Naš cilj je postići zadovoljstvo svojih klijenata te pružiti kvalitetnu uslugu u svakom trenutku.

dr. Renato Škrobot

Vizije i savjeti za budućnost

Govoreći o budućnosti poliklinike, dr. Škrobot je podijelio da trenutno ne planiraju uvoditi nove usluge ili specijalizacije, nego se usredotočuju na stalnu edukaciju tima kako bi održali vrhunsku razinu usluge.

Stomatološka filozofija dr. Škrobota


“Najbolja preporuka je redovita kontrola kod doktora dentalne medicine,” savjetuje dr. Škrobot. Dodao je da su uklanjanje zubnih naslaga i pravovremeni popravci ključni kako bi se izbjeglo liječenje zuba ili njihov gubitak. Ova jednostavna, ali moćna poruka na kraju nam govori o važnosti prevencije i očuvanja onoga što nam je priroda dala.

Poliklinika ‘Zagorje Zub’ svijetli je primjer kako stručnost, moderna tehnologija i strast prema stomatologiji mogu donijeti osmijehe svojim pacijentima.

Podijeli:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)