Kada je riječ o području stomatologije, rijetki su oni čiji put nije samo profesionalan, već je i duboko isprepleten s obiteljskom tradicijom. To je slučaj s dr. med. dent. Leom Grzelom i njezinim Dental centrom Grzela u Zagrebu. “Ljubav prema stomatologiji usadio mi je moj otac koji je prije 14 godina osnovao Dental Centar Grzela,” prisjeća se dr. Grzela. Dodaje kako joj je otac prvo otvorio dentalni laboratorij, a zatim i stomatološku ordinaciju, gdje je od malena svjedočila njegovom marljivom radu. S obzirom na ranu fascinaciju biologijom čovjeka, izbor stomatologije kao životnog poziva bio je gotovo prirodan.

Jedinstvena atmosfera Dental Centra Grzela

Dr. Grzela s ponosom ističe da se njezin centar od drugih razlikuje posebno ugodnom atmosferom koju pruža svojim pacijentima. “Definitivno nismo jedna od onih ordinacija kroz koju pacijenti prolaze ‘kao na traci’,” kaže dr. Grzela. Naglasila je kako njihov tim savršeno upotpunjuje ugodno okruženje rada, jer su svi “veseli, vedri i jednostavni ljudi, a onda tek doktori.”

Osmijeh je moj najjači adut. Koga ne osvojim pjesmom osvojit ću osmjehom koji mi daje samopouzdanje. Zato pristajem samo na najbolje, a to je Dental Centar Grzela.

Ivana Marić, pjevačica

Odnos s pacijentima i etički pristup

Nastavljajući o temi odnosa s pacijentima, dr. Grzela ističe važnost slušanja i komunikacije. “Važno nam je čuti mišljenja pacijenata i trudimo se maksimalno ugoditi njihovim željama,” objašnjava ona. Dodaje kako kod nerealnih ili struci neprikladnih želja ne mogu praviti kompromise. “Cilj našeg rada jest poboljšanje oralnog zdravlja, funkcije stomatognatog sustava i estetike osmijeha,” zaključuje dr. Grzela.

Na preventivni pregled preporučljivo je doći jedan do dva puta godišnje i sve probleme riješi minimalnim zahvatima

Izazovi i vizije budućnosti

Dr. Grzela svjesno priznaje da su najveći izazovi u njenoj karijeri još uvijek pred njom. Međutim, sama činjenica da Dental centar Grzela primjenjuje potpuno digitalni protokol rada pokazuje kako su tehnološke inovacije već sastavni dio njihove svakodnevice. “Razvijamo se i dalje, plan nam je svakim danom postajati sve bolji i nastaviti pratiti trendove u svijetu dentalne medicine,” izražava svoje ambicije dr. Grzela.

Savjeti za čitatelje

Usmjerena na edukaciju i prevenciju, dr. Grzela poručuje važnost oralnog zdravlja kao elementa ukupnog zdravlja organizma. Posebno naglašava da roditelji trebaju voditi računa da prvi posjet stomatologu njihove djece bude isključivo upoznavanje. Cilj toga je da se kod djece ne bi razvijao strah od budućih posjeta.

Radim jedan lijep i zanimljiv posao, a prirodan osmijeh važan je dio njega. Upravo sam stoga brigu o svojim zubima prepustio vrhunskoj ekipi Dental Centra Grzela. Svaki problem rješavaju na brz, bezbolan i kvalitetan način.

Duško Ćurlić, TV voditelj

Osmijeh obogaćuje

Zaključno, dr. Grzela dijeli inspirativan citat: “Osmijeh obogaćuje one koji ga primaju, a ne osiromašuje one koji ga daju. Zahvaljujući Dental centru Grzela koji istinski obogaćuje živote svojih pacijenata to i nije samo figura retoričkog izraza, već stvarnost koju su mnogi već doživjeli. Naš razgovor s dr. med. dent. Leom Grzelom prerasta u obećanje opipljivih promjena za one koji su u potrazi za boljom dentalnom skrbi. Prema željama dr. Grzele, Dental Centar Grzela će nastaviti sjatiti punim sjajem, a nadolazeći dani svjedočit će njegovim novim uspjesima i postignućima.

Podijeli:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)