Zadar se može pohvaliti brojnim stomatološkim ordinacijama, no među njima ističe se Dekorti Dental Centar. Dr. Matea DellOrco, dr.med.dent., s ponosom govori o putu koji ju je od obiteljske tradicije doveo do osnivanja vlastite vrhunske prakse.

Ljubav naslijedila od oca


“Da nisam naslijedila ljubav prema stomatologiji i predanost od moga oca, Damira Dekortia, vjerojatno ne bi bila tu gdje jesam danas,” započinje Matea. Njena strast prema stomatologiji rasla je rame uz rame s očevom praksom, koja je prije 35 godina otvorena na Boriku, u turističkom centru Zadra. Dugogodišnje usavršavanje, ulaganje u znanje i najmoderniju opremu rezultirali su stvaranjem jednog od najrenomiranijih stomatoloških centara u regiji.

Inovacija kao imperativ


Dekorti Dental Centar od ostalih izdvaja sveobuhvatna ponudu specijalističkih usluga te korištenje najboljih materijala i najsuvremenije tehnologije. “Posebno sam ponosna na naš laser za meka tkiva, uređaj za digitalno uzimanje otisaka i naprednu rvg dijagnostiku,” ističe dr. DellOrco.

Pacijent u središtu

Dekorti Dental Centar pristupa svakom pacijentu s osobitom pažnjom, osiguravajući neprekidan tijek terapije i maksimalnu posvećenost. U ponudi imaju i stomatologiju za najmlađe, što ih posebno veseli. Prvi posjet stomatologu, kao i održavanje higijene mliječnih zubi, preporučuje se prije nego se ukaže potreba za bilo kakvim liječenjem. Kada je riječ o planovima, doktorica DellOrco je jasna: nastavak ulaganja u najnoviju tehnologiju i znanje te postepeno osvježavanje interijera ordinacije. “Uvijek smo korak ispred kad je riječ o novitetima u stomatologiji,” ističe.

Uvijek naglašavamo da iza svakog našeg rada stoji priča koja pacijentima donosi osmijeh na lice, uz garanciju kvalitete na koju smo izuzetno ponosni.

Dr. Matea DellOrco dr.med.dent.

Individualan pristup

Važnost individualnog pristupa i razumijevanja potreba svakog pacijenta temelj je na kojem Dekorti Dental Centar gradi uspjeh. “Prvi korak prema očuvanju oralnog zdravlja jest posjet stomatologu,” savjetuje dr. DellOrco. Podsjeća kako je ključan odabir prave stomatološke usluge prema potrebama svakog pojedinca. Razgovor s dr. Mateom DellOrco ne samo da osvjetljava put prema vrhunskoj stomatološkoj praksi nego i naglašava posvećenost pacijentima kao ključ uspjeha. Ova obiteljska tradicija koja je prerasla u moderni stomatološki centar simbol je trajne predanosti kvaliteti, inovaciji i zdravlju.

Podijeli:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)